In which I’ve made a mistake

Ach nee.

Have you listened to the All These Countless Nights track by track commentary?

Don’t.

Just don’t.

The commentary to the brilliant track Pensacola, 2013 makes me think of this post:

Ibland kan jag vara så förbannad på en pojkvän jag haft. Att han tog sig rätten att göra anspråk på mig och att han inte gjorde slut när han märkte att jag for illa i relationen. Jag var i ett stadie där det var svårt för mig att vakta mina egna gränser. Jag ville bara ha kärlek, hans kärlek (för det var den enda jag visste). Han var inte kapabel att ge mig det jag behövde, och ändå var han kvar mer mig i år efter år. Fortsatte göra anspråk på mig år efter år. Trots att han såg ner på mig, trots att han tyckte att jag gjorde allt fel, så envisades han med att vara med mig. Ja, jag borde ha gjort slut, men jag hade inte styrkan. Jag älskade jag honom. Jag ville ju försöka. Det var från honom passiviteten kom. Han borde ha lämnat mig trots att jag bad honom att stanna. För att det är det enda barmhärtiga att göra i en sådan situation. Uppbrottet smärtar oavsett, men det totala lidandet blir mindre ju kortare relationen är. Jag tror att män gör så för att de är fega. De är rädda för att vara ensamma. Och priset de betalar för en relation är inte lika högt. Men offret för deras feghet är kvinnan.

A post shared by Mordisk Hatisk Bitch (@fannyarsinoe) on

It reads: Instead of ending the relationship I thought I’d just neglect it. That way, I can suck you dry of your last love and not have to do anything myself. And also, I’ll avoid all the pesky feelings of breaking up. 

I don’t want anything I like to remind me of this post. I just don’t.

I blame the radio. I usually try to avoid track by track commentaries because they tend to be a painful listen, but since radio has been equally painful since one radio show host presented the well-informed opinion that we should eat bacon because it tastes good, I can’t stand radio either. And I just wanted to listen to someone talking.

Mistake. Clearly.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s